GABRIELLE ER SYK

07 mar

På grunn av sykdom er Gabrielle dessverre nødt til å kanselere vår annonserte  konsert på To Søstre lørdag 10. mars. I en pressemelding til media og oss som arrangør sier Gabrielle følgende:

– «Hei min kjære gode suportere. Det er med tungt hjerte jeg dessverre må fortelle dere at jeg har blitt sykemeldt i ut Mars. Jeg vil dermed ikke kunne gjennomføre noen av konsertene de neste 2-3 ukene. Håper dere forstår at jeg er like skuffet som de jeg måtte skuffe, og lover av hele mitt hjert å bounce back on my feet så snart som overhode mulig. Kroppen min trenger bare litt samarbeidsvilje kan det virke som..  Tusen takk for tålmodighet.»

Det er altså ingen som beklager dette mer enn Gabrielle selv, og TrimX som arrangør. Men Gabrielle er syk og det er ingenting noen av oss kan gjøre med det. Vi ønsker henne derfor god bedring, og gjennomfører vår jubileumshelg med friskt mot.

Ta  frem treningsklærne og finstasen, og gjør deg klar til en helg med trening og trivsel. Åpent hus på TrimX lørdag 10. mars fra kl 1000-1600 går som annonsert, og på kvelden spiller DJ Atle musikk for det dansaglade publikum på To Søstre.

Billetter til konserten med Gabrielle refunderes i resepsjonen på TrimX, mens billetter til det ”nye” arrangementet på To Søstre kun selges i døren. Det er stor pågang så vær tidlig ute for å sikre deg tilgang til To Søstre denne kvelden.